Μήνυμα για τους χρήστες φορητού αναγνώστη

Καλώς ορίσατε, Εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα φορητού ανάγνωστη σας συνιστούμε να μεταβείτε σε "Λειτουργία πλήρους πρόσβασης".Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει διαφορετικους τύπους πλοήγησης:

Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλογές Προσβασιμότητας

Μέγεθος γραμματοσειράς:

Πλάτος διάταξης:

Κύριο περιεχόμενο

Τοποθεσία των Alegria Studios

Τα Studios Alegria βρίσκονται στο κέντρο της περιοχής της Χρυσής Αμμουδιάς.

Είναι πολύ κοντά στη θάλασσα ενώ περιβάλλεται από πανύψηλα πεύκα. Στη γύρω περιοχή θα βρείτε ότι χρειάζεστε για μια ευχάριστη διαμονή, σούπερ μάρκετ, beach bar, καφετέριες, εστιατόρια, ταβερνούλες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Πολύ κοντά μας βρίσκεται επίσης και το camping της Χρυσής Αμμουδιάς, τα θαλάσσια σπορ, η στάση του λεωφορείου. 

Στα 4 χλμ μακριά, βρίσκεται το παραδοσιακό χωριό Παναγία με τα γραφικά σοκάκια του και αμέσως μετά σε απόσταση 12 χλμ θα συναντήσετε την πρωτεύουσα του νησιού όπου βρίσκεται και το κεντρικό λιμάνι.

Πως θα έρθετε:

Από το λιμάνι της Θάσου θα κατευθυνθείτε προς το χωριό Παναγία. Πριν μπείτε στο χωριό ακολουθήστε τον δρόμο αριστερά προς Χρυσή Αμμουδιά. Αφού φτάσετε, συνεχίζετε λίγα μέτρα ευθεία μέχρι την διασταύρωση που θα συναντήσετε το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής. Εκεί θα στρίψετε δεξιά και έπειτα αριστερά. Φτάσατε στα Studios Alegria.

  alegria-studios-115.jpg alegria-studios-118.jpg alegria-studios-123.jpg alegria-studios-132.jpg alegria-studios-133.jpg alegria-studios-135.jpg alegria-studios-16.jpg alegria-studios-59.jpg alegria-studios-9.jpg alegriastudios-location01.JPG alegriastudios-location04.JPG alegriastudios-topothesia1.jpg alegriastudios-topothesia2.jpg alegriastudios-topothesia3.jpg alegriastudios-topothesia4.jpg

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.